The Room

There’s a room
inside your mind
full of stories,
worlds and dreams
Where lies and logic
are entwined
and not one thing
is what it seems

It lies behind
a silver door
that’s opened with
a silver key
And holds the stuff
of tales and lore
that waits for you
to set it free

Published by

voeko

Chris is a non-binary writer and journalist from Sweden, struggling with the novel that will make them an author.

11 thoughts on “The Room”

 1. jag vet att det är sant, ibland flödar berättelserna ur mitt sinne, men ibland är dörren stängd och då har jag inget att berätta

  Like

   1. Aston kände hur det vibrerade i fickan och han visste att det var kompassen som ville säga honom något, han tog fram kompassen och tittade på symbolerna och texten som blinkade på kompassen och såg att texten beskrev att silver nyckeln satt i låset och att silverdörren var öppen och på något sätt förstod Aston att det var bra. och det var det, för det var hela förutsättningen för Astons existens, han fanns när silvernyckeln satt i låset och silverdörren var öppen

    Liked by 1 person

 2. jag hoppas silverdörren skall öppnas sig rejält, så jag kan skriva en liten berättelse, jag tänker varje dag på hur jag skall utveckla scenariot och Aston kommer vara med

  Liked by 1 person

 3. Hej ! jag har skrivit en fortsättning på min rymdhistoria, där jag blandat rejält med allt jag skrivit, det kanske bara är kul för mig.
  Jag har lagt den både på blogger och min wordpress. Förr skrev jag mycket på wordpress, men det vara bara politik, Aston och rollspelet väckte min fantasi att skriva sagor. Precis som jag tog bort mina twitter har jag tagit bort mina tidiga bloggar, jag funderade även på att att stänga min Blogger blogg, men jag gjorde inte det. Här är en länk , hoppas du gillar det
  https://nissemalaren.blogspot.com/2021/02/mot-nya-rymdaventyr.html

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s